Sponsor Fodbold

   1416740909spar hjoerringBrdrHosbondInterSport

Ny træner i klubben

Velkommen som ungdomsfodboldtræner i LIUF.

Vi vil gerne fra bestyrelsens side sige velkommen til vores fodboldklub.

Der er mange praktiske ting som er vigtige at vide, når man har meldt sig som træner eller holdleder i LIUF.

Træningen foregår som træneren ønsker det for holdet, d.v.s. man som træner bestemmer hvem der skal træne med på ens hold og man bestemmer hvordan holdet til en kamp/stævne skal se ud.

Som bestyrelse håber vi at træneren kan træffe de rigtige beslutninger og vi bakker op om de beslutninger som tages.

Endvidere opfordrer vi fra bestyrelsens side, at man som træner ikke går i diskussion med forældre til børnene, andre trænere, udefra komne holds træner og tilskuere i børnenes påhør. Har man et ønske, må man gerne tage en rolig snak eller en samtale med træner eller bestyrelse. Man er altid velkommen til at rette henvendelse til bestyrelsen, som gerne er behjælpelig med at holde en god tone og holde fokus i samtalen.

Vi har fra bestyrelses side valgt at tilgodese trænerens arbejde med følgende:

- Træningsdragt.

- Træner og holdleders barn/børn betaler ikke kontigent.

Desuden udleveres en nøgle til boldrum og omklædningsrum af bestyrelsesmedlem Erik Rasmussen hurtigst muligt. Han opsøger træneren på klubbens træningsbaner, og man kvitterer for udleveringen af nøgle.

Alle trænere indkaldes til træner/leder møde ca. 3 gange pr. sæson, og der bliver tilsendt pr mail referat af bestyrelsesmøder, så man som træner ved hvad der foregår i klubben.

At være træner i LIUF er et stykke frivilligt arbejde som vi ikke på nogen måde kan undvære. Klubben er i en positiv udvikling med stor tilgang af nye spillere.

Vi håber, at du vil falde til i vors klub som træner eller holdleder.

Skulle der opstå spørgsmål, tvivl eller andet, er man meget velkommen til at kontakte klubben, her på hjemmesiden er der også oversigt over bestyrelse og trænere.

Endnu engang velkommen til LIUF.

udarbejdet af bestyrelsen.