Vinterpetanque
Spil i Hirtshals torsdag fra 9.30-12.00. Første gang 1. oktober. Pris 20 kr. pr. gang.
Spil på egen bane:
Tirsdag d. 22. september spiller vi kl. 18.00. Herefter spiller vi hver tirsdag kl. 13.00.
De sidste to torsdage i september spiller vi på egen bane kl. 9.30. Herefter er det i Hirtshals.
Af hensyn til dem, som er på arbejdsmarkedet, tilstræber vi at spille en lørdag formiddag hver måned. Jeg indkalder, når vejret ser ud til at blive godt. En gang vil vi slutte af med varm suppe. Pris 20 kr. incl. en øl/vand. Der bliver tilmelding. Når vi mødes, aftaler vi, om der er stemning for at lave flere lignende arrangementer.

Petanque for alle:
Petanque er et koncentrationsspil, som man kan have stor udbytte af at deltage i, selvom man har et fysisk handikap. Derfor har vi igangsat et projektet ”petanque for alle”, hvor tankegangen er, at man kan deltage, selvom man har et handikap. Corona har desværre forsinket vores åbent hus arrangementer.
DIF og DGI´s foreningspulje, SparNordfonden, Veluxfonden og Nordeafonden synes, at det er en god ide, så de har samlet bevilliget 72.000 kr. i støtte til projektet.
Så har du fx et fodboldskadet knæ, gigt eller en svag ryg, så prøv spillet et par gange. Kontakt evt. Erik Vangsted tlf. 21 26 55 06/Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. 

Hvem er vi?
Petanqueafdelingen blev oprettet i 1995 og er dermed LIUF´s sidste skud på aktivitetsstammen.
Afdelingen lægger stor vægt på socialt samvær, og vi har nu  30 medlemmer.