Januar 2021: Stadigvæk lukket, desværre!

MEN, vi har jo et stort håb om at vi i løbet af året kan holde åbent igen, som normalt. Det er usikkert hvordan det bliver her i vinter/foråret, foreløbig er der nedlukning til den 7.2. Vi håber det bedste. Indtil da, kan man jo slå kolbøtter i haven, udfordre hinanden på antal skridt, cykle en tur, eller hvad man nu kan finde på.

                            ************************************************************

 

 

Følgende tekst gælder så ikke lige nu, vi lader den derfor stå i ( ), det kan jo være vi ses igen snart :)

(Så er vi klar igen efter en pause hvor meget har været lukket ned, også gymnastik. Børneholdene fortsætter som vi plejer, men der er stadigvæk et loft på antal deltagere på forældre/barn holdet og voksenholdene.
Børnehold: Kan fortsætte uden ændringer i antal deltagere, men forældre og andre voksne skal være opmærksom på at bruge mundbind. 
Voksenhold og forældre/barn holdet: Her må der være max 10 personer. Vi har derfor valgt at dele hold på mere end 10 deltagere, så man går til gymnastik hver anden uge. På den måde kan vi overholde reglerne og holdene kan fortsætte. Det håber vi på forståelse for:) De hold der deles får direkte besked. 
Ankomst: Man møder op i træningstøj og går direkte ind i gymmastiksalen. Det vil sige at man ikke benytter omklædningsrum, men tager overtøjet med ind i gymnastiksalen. Følger man et barn og venter i omklædningsrum skal man bære mundbind, men man kan vælge at tage det af når man sidder ned.

Generelt:
Vi tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler og følger situationen nøje. Selv om vi havde sæsonstart i september, så er det stadigvæk muligt at tilmelde sig, tag kontakt med kontaktpersonen på det ønskede hold. "De seje tøser" er dog fuldtegnet!)

Lyst til at blive instruktør eller sidde i udvalget?
Vi hører gerne fra dig, hvis du har lyst til at være instruktør eller hjælpe til på andet vis. Ring til Mette og få en god snak på 41 22 59 34.

Vores hold:
For de aller yngste (0-3 år) og mor/far/bedste kan vi byde på Forældre/barn gymnastik.
Førskolehold: De seje tøser (fuldtegnet) og Turbodrenge.
Skolealderen: Vildbasserne/Pigefræs, Dansetøser, ShowDance og Spring/rytmemix.
Unge og voksne: Motionsboksning.
Voksne og seniorer: Mandehørm, Munter Motionsmix og Motionister.
For hele familien er der rulleskøjteløb i hallen om fredagen fra kl. 19 - 21. (Tilmelding ikke nødvendig) OBS - aflyst frem til nytår!

Du er altid velkommen til at kontakte formanden Mette Møller på tlf 41 22 59 34 eller kontaktpersonen for det enkelte hold - se under holdbeskrivelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Se vores facebooksider?

Besøg:

Liuf Gymnastik

Motionsboksning

Zumba

“Del” og “Synes godt om”
På den måde bliver vi flere!